Ratsastusleirit 2018

Mäntsälän Ratsastuskoulu – Ratsastusleirit 2018

 

Syyslomaleirit 2018

Yleisleiri (vko 42)                            15.10 – 19.10 ma-pe    450€ TILAA

Yleisleiri (vko 43)                            22.10 – 26.10 ma-pe    450€ TILAA

 

Hiihtolomaleirit 2019

Yleisleiri (vko 8)                            18.02 – 22.02 ma-pe    500€ TILAA

Yleisleiri (vko 9)                            25.02 – 01.03 ma-pe    500€ TILAA

 

Leiriohjelmaamme sisältyy:

• 2 h ratsastusta/ pvä / henkilö (monipuolinen sisältö)
• täysihoito (kaksi lämmintä ateriaa, aamiainen ja iltapala)
• majoitus ratsastuskeskuksen päärakennuksessa
• hoitohevonen tai -poni
• tapaturmavakuutus
• mahdollisuus suorittaa SRL:n merkkejä. Tästä ilmoitus ennen leirille tuloa (1kk etukäteen)
• leirinlopettajaiskilpailut, joissa kaikki palkitaan hienoin ruusukkein
• ajo- ja valjastusopetusta, kaikilla mahdollisuus ajoharjoitteluun
• paljon muuta kivaa, kuten leirikaste

Ratsastuskoulumme on laadukas ja turvallinen. Ajattelemme kaikessa toiminnassamma turvallisuutta, asiakastyytyväisyyttä ja hevosten hyvinvointia. Turvallisuudella tarkoitamme sitä että me emme päästä asiakasta suorittamaan tehtäviä mihin hän ei ole tasoltaan valmis, koska se vaarantaa asiakkaan, hevosen ja muiden ratsastusryhmässä olevien turvallisuuden. Jokainen pääsee suorittamaan tehtäviä, mutta omalla tasollaan mille hän on valmis.

Otamme leireille kahdeksantoista (18) osallistujaa/Leiri. Ratsastukset tapahtuvat leiriläisten määrän mukaan joko kahdessa tai kolmessa (2-3) ryhmässä jossa ryhmäkoko on enimmillään 6 ratsukkoa. Ratsastusryhmät jaetaan tason mukaan. Ratsastustunnit pitää aina alalle koulutettu ammattilainen. Leirien ajan paikalla on kaksi aikuista 24/7. Henkilökunta on ensiapu EA1 ja EA2 koulutettuja.

Leiripaikalla toimii myös edullinen kioski, josta voi ostaa mm. karkkia, limsaa, sipsiä ja jäätelöä. Varaathan käteistä mukaan leirikioski ostoksiin.

Leiriläisten käytössä myös puusauna ja 8-hengen palju. Paljun yhteydessä iso terassi.

Lähetämme leiristä leirikirjeen aikatauluineen 1-2 viikkoa ennen leirin alkua.

 

Leirille mukaan otettavia tarvikkeita:

• saappaat, kypärä (kypärän voi myös lainata koululta)
• ratsastukseen sopivat housut
• liinavaatteet (aluslakana, pussilakana ja tyynyliina) ja pyyhe
• peseytymisvälineet, uimapuku
• lämmintä vaatetta kylmien ilmojen varalle

Ethän tule/tuo lastasi leirille sairaana tai jos perheessä on ollut tarttuvaa tautia (Flunssa, vatsatauti jne.) Leirillä nämä leviävät herkästi ja jos sairastuneita ilmenee leirillä useampi joudutaan leiri keskeyttämään.

Leireille saavuttaessa ja lähtiessä yleisiä kulkuneuvoja käyttäville järjestetään tarvittaessa kyyti lento, juna- ja bussiasemalta. Muista ilmoittaa ajoissa, jos tarvitset kyyditystä.

Leirille saavutaan edellisenä iltana noin. klo 19 aikaan.

Leiri päättyy viimeisenä päivänä noin klo 14.

Teoriatunneilla harjoitellaan käytännön hevosmiestaitoja, aiheina mm. varusteiden huoltaminen, valjastaminen ja ajaminen, kengitys ja hevosten käyttäytyminen. Leirin lopussa pidetään leirin lopettajaiskilpailut, joissa kaikki palkitaan hienoin ruusukkein.

 

Yleisleiri

Leirin tunneilla tehdään vaihtelevasti kaikkea: koulutunteja, leikkitunti, puomeja ja halukkaille myös esteitä. Leiriläiset jaetaan tasoryhmään ratsastustaidon mukaan, jolloin myös enemmän ratsastaneet pääsevät monipuolisille tunneille.

 

Leirin varaus, maksu ja peruutusehdot

Leiri varaus laitetaan sähköpostilla osoitteeseen mantsalanratsastuskoulu@gmail.com. Mainitse mikä leiri, lapsen nimi, ikä, ratsastustausta, huoltajan tiedot ja mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muuta huomioitavaa? Kun varaus on tehty, saat sähköpostilla laskun varausmaksusta. Leirikirjeen lähetämme sähköpostilla lähempänä leirin ajankohtaa. Varausmaksun maksaminen varmistaa leiripaikan varatulle leirille. Mikäli maksu laiminlyödään on yrittäjällä oikeus ilman erillistä ilmoitusta antaa leiripaikka seuraavalle.

Lähetämme kaikista maksuista erilliset laskut sähköpostilla. Maksaessanne käyttäkää AINA viitenumeroa. Mitään maksuja ei saa suorittaa tilille. Mikäli laskuamme ei rupea kuulumaan niin tarkistatko sähköpostisi roskapostin. Monet sähköpostit ovat tänä päivänä varustettu niin vahvoilla turva-asetuksilla että laskumme ohjautuvat osalla asiakkaista sähköpostin roskapostiin.

Varausmaksu 100€ sisältyy leirinhintaan, eikä sitä palauteta asiakkaan peruessa tulonsa leirille. Ei edes lääkärintodistuksella. Leirimaksun loppuosuus, mikäli leiri jostain syystä ei pääse alkamaan ajallaan asiakkaan puolelta/keskeytyy palautetaan raha vain lääkärintodistusta vastaan ja siinä tapauksessa mikäli leiriä ei pystytä suorittamaan muilla leireillä (leireillä ei ole tilaa, tai lääkärin määräyksestä se ei ole mahdollista). 

Leiri on mahdollista maksaa laskulla 1-2 erässä, mutta kuitenkin niin että leiri on kokonaisuudessaan maksettu ennen leirille tuloa. Useammassa erässä maksettaessa emme peri mitään erillistä laskutuslisää.

Tiedustelut leireistä:

Iina Tiitinen

p. 044 987 5630.

Soittoajat ja viesteihin vastausajat:

Arkisin ma-pe: klo. 10:00 – 11:00 ja 15:00 – 16:00

tai sähköpostilla mantsalanratsastuskoulu@gmail.com

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen leirikesä kanssamme!

Hakusanat: www.mantsalanratsastuskoulu.fi Mäntsälän Ratsastuskoulu Mäntsälän Ratsutila Ratsastusleirit Leirikesä 2018 Leirit 2018 Kesäleirit 2018 Heppaleirit Esteleiri Toiveleiri Yleisleiri Äiti-lapsi leiri Ratsastusleiri Uusimaa Etelä-Suomi Hiihtolomaleiri Talvilomaleiri Syyslomaleiri Joululomaleiri