Koulurataharjoitukset 25.9

Mäntsälän Ratsastuskoulun koulurataharjoitukset

perjantaina 25.09

Mäntsälän Ratsastajien Koulukilpailut

lauantaina 26.09

Kilpailu areenana toimii Mäntsälän Ratsastuskoulun tilat.

 

Rataharjoitukset on tarkoitettu kaikille ratsastuskoulussamme ratsastaville ja myös ulkopuoliset ratsukot ovat tervetulleita.

Vaikka et olisi kiinnostunut kilpailemisesta on tämä oiva tilaisuus haastaa omaa ratsastustasi ja saada kehittävää palautetta.

Rataharjoitus on hyvä tapa totuttaa esimerkiksi nuori, epävarma tai stressaava hevonen tulevaan kilpailupaikkaan ja kilpailutilanteeseen. Tämä on myös hyvää harjoitusta aloitteleville kilpailijoille. Kilpailupäivänä tilanne ei ole niin jännittävä kun on käynyt jo “kenraaliharjoituksissa” ja tietää miten kilpailupaikalla toimitaan.

Rataharjoituksessa verrytellään opettajan Anita Arposen ohjeistuksella ja ratsastetaan rata yhden kerran Anitan ohjeistaessa ja toisen kerran ilman ohjeita. Seuraavaksi siirrytään verryttelystä “kilpailu areenalle” kentälle jossa on tuomari Terhi Kallio ottamassa suoritukset vastaan. Suoritus kirjataan sihteerin toimesta paperille jonka jokainen saa mukaansa. Tuomari antaa heti radan jälkeen suullisen palautteen ja antaa ratsastaa uudestaan jonkun radan osion jossa hän näkisi olevan parannuksen varaa.

Rataharjoituksiin osallistumalla aukeaa Mäntsälän Ratsastuskoulun asiakkailla mahdollisuus päästä osallistumaan tallin omiin Mäntsälän Ratsastajat Ry:n järjestämiin kouluratsastuskilpailuihin. Kilpailuihin osallistumisesta olisikin hyvä jo hyvissä ajoin keskustella oman opettajan kanssa.

Radat löydät suomen ratsastajainliiton sivuilta TÄÄLTÄ

 

Rataharjoitukset perjantaina 25.9

Ratsastusryhmät ovat kokoa MIKRO eli 4henkilön pienryhmiä.

Opettaja: Anita Arponen.

18:00 – 19:00 Helppo C E.B. Special 2015 (rata B) (4 paikkaa vapaana)

19:00 – 20:00 Helppo B ? (4 paikkaa vapaana)

20:00 – 21:00 Helppo B ? (4 paikkaa vapaana)

21:00 – 22:00 Helppo A ? (4 paikkaa vapaana)

Hinta: 60€

HUOM! Kouluaidat pystytetään yhdessä kentälle. Ensimmäisten ryhmien ratsastajat tulevat rakentamaan aitoja kentälle 1h ennen omaa ratsastusta ja myöhempien ryhmien ratsastajat auttavat aitojen siirtämisessä lanauksen tieltä ja aitojen uudelleen kasauksessa aamuisia kilpailuja varten.

Varaukset:

p. 044 987 5630. Soittoajat ja viesteihin vastausajat: Arkisin ma-pe: klo. 10:00 – 11:00 ja 15:00 – 16:00

mantsalanratsastuskoulu@gmail.com

Tervetuloa myös katsomaan rataharjoituksia!

Tule hakemaan katsomosta vinkkejä omaan ratsastukseesi.

 

Maksuvälineenä käy lasku (kuitti maksusta esitettävä), käteinen, yleisimmät maksukortit, smartum, ePassi sporttipassi, Edenred, virike, Eazybreak ja MobilePay.

Valmennustuntien peruminen tulee tehdä viimeistään kaksi päivää ennen valmennusta (48h)

Laskutamme perumattomat ratsastukset normaalisti.

 

Kilpailuissa on vaatimuksena siisti kilpailuasu ja metalliset kannukset (varmista opettajalta sopivat kannukset). Väljät pusakat eivät ole suositeltavia, sillä silloin tuomari ei näe ratsastajan istuntaa ja ryhtiä riittävän hyvin. Valkoiset housut ja kisatakki eivät siis ole pakolliset.

Ainoa vaatimus on että  kilpailijan pitää kuulua johonkin ratsastusseuraan ja kilpailijalla pitää olla omaan seuraan maksettuna E-kilpailulupa (10€).

E-kilpailulupa haetaan TÄÄLTÄ

Ongelmia?

Ongelmatilanteissa ole ensisijaisesti yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin.

Mäntsälän Ratsastajien yhteystietoihin pääset TÄÄLTÄ