KEVÄÄN leirit 2021

KORONA TIEDOTE!

Päivätty 9.12.2020

Elämme uutta normaalia ja me olemme kesällä ja syksyllä harjoitelleet uudelleen järjestelyjen kanssa toimimista turvataksemme ihmisten terveyden.

Olemme onnistuneet siinä loistavasti!

Ellei hallitukselta ja THL:ltä tule uusia rajusti rajoittavia ohjeistuksia pyrimme järjestämään keväänleirit normaalissa aikataulussa samoilla turvajärjestelyillä kuin olemme kesän ja syksyn leiritkin pitäneet.

Mikäli muutoksia tähän ilmenee tiedoitamme ensi tilassa tällä sivulla ja olemalla yhteydessä jokaiseen asiakkaaseen henkilökohtaisesti puhelulla.

 

Ystävällisin terveisin

Iina Tikkanen

Mäntsälän Ratsastuskoulu

p. 044 987 5630

Soittoajat ja tekstiviesteihin vastausajat:

Arkisin ma-pe klo 10:00 – 11:00 ja 15:00 – 16:00

 

LeiriKEVÄT 2021:

  1. Aikuisten TEHO istuntaleiri. Opettaja: Anita Arponen             23.01 –  24.01 la-su     300€ TILAA! PERUTTU!
  2. Aikuisten TEHO esteleiri. Opettaja: Essi Kansikas                    06.02 –  07.02 la-su     300€ TILAA!
  3. Yleisleiri HIIHTOLOMALEIRI vko8. Opettaja: Annika Rontu     22.02 – 25.02 ma-to     450€ TILAA!
  4. Äiti-lapsileiri * vko.8. Opettaja: Annika Rontu                         26.02 – 28.02 pe-su      550€ TILAA!
  5. Äiti-lapsileiri * PÄÄSIÄISLEIRI. Opettaja: Annika Rontu           02.04 – 04.04 pe-su      550€ TILAA!
  6. Aikuisten Alkeisleiri. Opettaja: Annika Rontu                          17.04 – 18.04 la-su       300€ TILAA!

*Äiti-lapsileiri (sis. vanhemman ja lapsen = 2hlö) extra lapsi + 275€ (pe-su leirille) 

Kaikkiin leireihimme sisältyy:

• 2 h ratsastusta / pvä / henkilö (monipuolinen sisältö). Opettajana on aina alalle koulutettu aikuinen ammattilainen.

• Täysihoito. Kaksi lämmintä ateriaa (lounas, päivällinen), aamiainen ja iltapala. Paikan päällä tehtyä kunnon ravitsevaa kotiruokaa.     Huomioimme myös allergiat ja erityisruokavaliot ilman lisähintaa. Tarjoamme iltapalan myös tulo iltana.

• Majoitus ratsastuskeskuksen idyllisessä 1800-luvun hirsisessä päärakennuksessa joka täyttää viranomaisten turvallisuusmääräykset. Kolmessa erillisessä huoneessa on pimennysverhot ja ilmastointi. Tyynyt ja täkit ovat uudet ja puhtaat.

• Tapaturmavakuutus.

• Hauskat leirinlopettajaiskilpailut, joissa kaikki palkitaan UPEILLA Mäntsälän Ratsastuskoulun ruusukkeilla.

• Ajo- ja valjastusopetusta, kaikilla mahdollisuus ajoharjoitteluun.

• Paljon muuta kivaa. Kepparitunteja, pihaleikkejä ja leirikaste sen haluaville.

Ratsastuskoulumme on laadukas ja turvallinen. Ajattelemme kaikessa toiminnassamma turvallisuutta, asiakastyytyväisyyttä ja hevosten hyvinvointia. Turvallisuudella tarkoitamme sitä että me emme päästä asiakasta suorittamaan tehtäviä mihin hän ei ole alalle koulutetun opettajan mielestä tasoltaan valmis, koska se vaarantaa asiakkaan, hevosen ja muiden ratsastusryhmässä olevien asiakkaiden turvallisuuden. Jokainen pääsee suorittamaan tehtäviä, mutta omalla tasollaan mille hän on alalle koulutetun opettajan mielestä valmis. Ratsastajat jaetaan leireillä tason mukaan ryhmiin. Ratsastukset tapahtuvat leiriläisten määrän mukaan joko kahdessa tai kolmessa (2-3) ryhmässä jossa ryhmäkoko on enimmillään 6-7 ratsukkoa/h. Aikuisten leireillä ryhmäkoko on pienempi 5 ratsukkoa/h.

Leirien ajan paikalla on aina kaksi aikuista ja avustajia 3-5hlö 24/7. Henkilökunta on ensiapu EA1 ja EA2 koulutettuja. Nukumme leirien ajan paikalla viereisessä rakennuksessa kuin missä leiriläiset yöpyvät (alle 10m päässä).

Leiripaikalla toimii myös edullinen kioski, josta voi ostaa mm. karkkia, limsaa, sipsiä ja jäätelöä. Varaathan käteistä mukaan leirikioski ostoksiin.

Leiriläisten käytössä myös iso puusauna (uusittu 6/2020) ja 8-hengen palju. Paljun yhteydessä iso terassi. Asiakkaiden käytössä 2 suihkutilaa ( yhteensä 3 suihkua) ja 2 sisävessaa (uusittu 6/2020)  Otamme leireille enintään kaksikymmentäyksi (21) osallistujaa/Leiri.  Aikuisten leirille määrä on 15hlö/Leiri.

Lähetämme leiristä leirikirjeen aikatauluineen 1-2 viikkoa ennen leirin alkua.

Ethän tule/tuo lastasi leirille sairaana tai jos perheessä on ollut tarttuvaa tautia (Flunssa, vatsatauti jne.) Leirillä nämä leviävät herkästi ja jos sairastuneita ilmenee leirillä useampi joudutaan leiri keskeyttämään.

Leireille saavuttaessa ja lähtiessä yleisiä kulkuneuvoja käyttäville järjestetään tarvittaessa kyyti lento, juna- ja bussiasemalta/asemalle. Tästä on ilmoitettava mielellään jo leirin varaamisen yhteydessä ja vähintään viikko ennen leirille tuloa.

Leireille saavutaan edellisenä iltana klo 19:00 – 19:30 välillä.

Leiri päättyy viimeisenä päivänä noin klo: 15:00.

 

Yleisleiri

Leirin tunneilla tehdään vaihtelevasti kaikkea: koulutunteja, leikkitunteja, puomeja ja halukkaille myös tason mukaan esteitä. Leiriläiset jaetaan tasoryhmään ratsastustaidon mukaan, jolloin myös enemmän ratsastaneet pääsevät monipuolisille tunneille.

Äiti-lapsileiri

Tälle leirille aikuinen ja lapsi voivat osallistua yhdessä. Lapsen kanssa leirille voi osallistua myös mummo, kummi tai joku muu lapselle tärkeä aikuinen. Emme ole asettaneet lapselle alaikärajaa, koska “vanhempi” on mukana. Aiempaa ratsastuskokemusta ei välttämättä vaadita. Leiriläiset jaetaan tasoryhmiin ratsastustaidon mukaan mahdollisimman hyvin kuin se osallistujien tason mukaan on mahdollista, jolloin myös enemmän ratsastaneet pääsevät monipuolisille tunneille. Leirillä tärkeintä on yhdessä oleminen, tekeminen ja hevoset. Mikäli haet “veren maku suussa” treeni leiriä tämä ei välttämättä ole se oikea leiri.  

Aikuisten Alkeisleiri

Haluatko päästä lomalle arjen pyörteistä ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta hotellin all inclusive tyyliin? Ja päästä opettelemaan ratsastuksen alkeet tältä intensiiviseltä leiriltä. Opetus tapahtuu pienryhmissä hyvin koulutetuilla turvallisilla hevosilla ja laadukkailla varusteilla. Opettajana alalle koulutettu ammattilainen.

Sijaitsemme kaupungissa, mutta ihan maalla omassa rauhassa jossa voit huokaista ja unohtaa arkiset asiat. Tämä on leiri juuri SINULLE!

Ratsutilallamme on iso juuri remontoitu (6/2020) puusauna ja palju lämpeää toiveiden mukaan vaikka joka päivä. Leiriläisille on varattu myös läheiseltä sääksjärveltä yksityinen upea hirsisauna ja uinti mahdollisuus rohkeille!

Tunnit ovat pienryhmätunteja MINI. Tunneilla on viisi ratsukkoa kerrallaan. Leirille mahtuu osallistujia 15. PIDÄ SIIS KIIRETTÄ!

Tämä leiri on tarkoitettu vain aikuisille (K-18) ratsastustaitoa tulisi olla vähintään tasolta Helppo C. Ryhmät jaetaan tasoryhmiin. Leirillä on mahdollista toivoa ja suunnitella yhdessä opettajan Annikan kanssa tuntien aiheita. Istuntaa, puomi ja kavaletti tunteja tai estetunteja.

Aikuisten (K-18) TEHO istuntaleiri 

Haluatko päästä lomalle arjen pyörteistä ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta hotellin all inclusive tyyliin? Unohtamatta ratsastusta laadukkaassa opetuksessa pienryhmissä hyvin koulutetuilla turvallisilla hevosilla ja laadukkailla varusteilla? Sijaitsemme kaupungissa, mutta ihan maalla omassa rauhassa jossa voit huokaista ja unohtaa arkiset asiat. Tämä on leiri juuri SINULLE! Ratsutilallamme on iso juuri remontoitu (6/2020) puusauna ja palju lämpeää toiveiden mukaan vaikka joka päivä. Leiriläisille on varattu myös läheiseltä sääksjärveltä yksityinen upea hirsisauna ja uinti mahdollisuus rohkeille!

Tunnit ovat pienryhmätunteja MINI. Tunneilla on viisi ratsukkoa kerrallaan. Leirille mahtuu osallistujia 15. PIDÄ SIIS KIIRETTÄ!

Leirin opetuksesta vastaa Anita Arponen. Leiri on suunnattu niille, jotka haluavat nauttia lomastaan hevosten parissa ja panostaa omaan ratsastukseen. Tunneilla kiinnitetään huomiota erityisesti ratsastajien erilaisiin vinouksiin, jäykkyyksiin, ryhtiin, tasapainoon ja kehonhallinnan ongelmiin ja niiden ratkomiseen. Keskittyen kunkin ratsastajan yksilölliseen kehonhallintaan ja istunnan haasteisiin. Leirillä syvennytään kehonhallintaan myös lattiatunneilla.

 

Aikuisten (K-18) TEHO Esteleiri

Haluatko päästä lomalle arjen pyörteistä ja nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta hotellin all inclusive tyyliin? Unohtamatta ratsastusta laadukkaassa opetuksessa pienryhmissä hyvin koulutetuilla turvallisilla hevosilla ja laadukkailla varusteilla? Sijaitsemme kaupungissa, mutta ihan maalla omassa rauhassa jossa voit huokaista ja unohtaa arkiset asiat. Tämä on leiri juuri SINULLE!

Ratsutilallamme on iso juuri remontoitu (6/2020) puusauna ja palju lämpeää toiveiden mukaan vaikka joka päivä. Leiriläisille on varattu myös läheiseltä sääksjärveltä yksityinen upea hirsisauna ja uinti mahdollisuus rohkeille!

Tunnit ovat pienryhmätunteja MINI. Tunneilla on viisi ratsukkoa kerrallaan. Leirille mahtuu osallistujia 15. PIDÄ SIIS KIIRETTÄ!

Tämä leiri on tarkoitettu vain aikuisille (K-18) ratsastustaitoa tulisi olla vähintään tasolta Helppo C, Esteet re. 50. Ryhmät jaetaan tasoryhmiin. Leirillä on mahdollista toivoa ja suunnitella yhdessä opettajan Essin kanssa tuntien aiheita.

 

Leirin varaus, maksu ja peruutusehdot:

  • Leirivaraus laitetaan sähköpostilla osoitteeseen: mantsalanratsastuskoulu@gmail.com
  • Mainitse mikä leiri (nro ja päivämäärät), nimeri, lapsen nimi, ikä, ratsastustausta, huoltajan tiedot (postiosoite ja puhelinnumero) ja mahdolliset ruoka-aineallergiat, erityisruokavalio tai jos on muuta huomioitavaa (lääkitys, allergiat, sairaus (sokeritauti) jne.?
  • Kun varaus on tehty, saat sähköpostilla laskun varausmaksusta (100€). Jonka maksamalla paikka leirille varautuu.
  • Leiri on mahdollista maksaa laskulla 1-3 erässä, mutta kuitenkin niin että leiri on kokonaisuudessaan maksettu ennen leirille tuloa. Useammassa erässä maksettaessa emme peri erillistä laskutuslisää. Mainitse monessako erässä haluatte suorittaa maksun.

Esimerkit eri maksuvaihtoehdoista: 

Lastenleiri ma-to 450€. Varausmaksu 100€ (450€ -100€ = 350€)

1 Erässä: 350€

2 Erässä: Erä 1/2 175€ ja erä 2/2 175€ = 350€

3 Erässä: Erä 1/3 116,67€, erä 2/3 116,67€ ja erä 3/3 116,67€ = 350,01€

 

Äiti-lapsileiri pe-su 550€. Varausmaksu 100€ (550€ -100€ = 450€)

1 Erässä: 450€

2 Erässä: Erä 1/2 225€ ja erä 2/2 225€ = 450€

3 Erässä: Erä 1/3 150€, erä 2/3 150€ ja erä 3/3 150€ = 450€

 

Aikuisten TEHO leirit ja Aikuisten LOMA Leiri la-su 300€. Varausmaksu 100€ (300€ -100€ = 200€)

1 Erässä: 200€

2 Erässä: Erä 1/2 100€ ja erä 2/2 100€ = 200€

3 Erässä: Erä 1/3 66,67€, erä 2/3 66,67€ ja erä 3/3 66,67€ = 200,01€

 

Mikäli maksu laiminlyödään on yrittäjällä oikeus ilman erillistä ilmoitusta antaa leiripaikka seuraavalle.

 

Lähetämme KAIKISTA maksuista erilliset laskut sähköpostilla. Älä suorita omaehtoisesti maksuja tilille.

Maksaessanne käyttäkää AINA laskussa olevaa viitenumeroa.

Mitään maksuja ei saa suorittaa tilille. Mikäli laskuamme ei rupea kuulumaan niin tarkistatko sähköpostisi roskapostin tai tarjous kansion. Monet sähköpostit ovat tänä päivänä varustettu niin vahvoilla turva-asetuksilla että laskumme ohjautuvat osalla asiakkaista sähköpostin roskapostiin.

Varausmaksu 100€ sisältyy leirinhintaan, eikä sitä palauteta asiakkaan peruessa tulonsa leirille. Rahan palautukseen tarvitsemme aina lääkärintodistuksen.

Leirimaksun loppuosuus, mikäli leiri jostain syystä ei pääse alkamaan ajallaan asiakkaan puolelta/keskeytyy palautetaan raha vain lääkärintodistusta vastaan ja vain siinä tapauksessa mikäli leiriä ei pystytä suorittamaan muilla leireillä (leireillä ei ole tilaa, tai lääkärin määräyksestä se ei ole mahdollista). 

Tiedustelut leireistä:

Iina Tikkanen

p. 044 987 5630.

Soittoajat ja tekstiviesteihin vastausajat:

Arkisin ma-pe: klo. 10:00 – 11:00 ja 15:00 – 16:00

tai sähköpostilla mantsalanratsastuskoulu@gmail.com

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen leiriKEVÄT kanssamme!