Kehon ja mielen hallinnan leiri nuorille ratsastajille

22.9 – 23.9 LA – SU

Tänä syksynä Mäntsälän ratsastuskoulu tarjoaa uutuutena tehokkaan mahdollisuuden nostaa taitoja uudelle tasolle viikonloppuleirin muodossa.

Tällä nuorille ratsastajille suunnatulla viikonloppuleirillä annetaan uudenlaisia ja monipuolisia työkaluja kehon ja mielen hallintaan, hauskaa yhdessäoloa unohtamatta!

Ratsastus vaatii perus lajitaitojen lisäksi paljon ratsastajan mieleltä ja keholta. Jotta kehitys olisi optimaalista ja tekeminen mielekästä, tulisi näihin kiinnittää huomiota jo aikaisessa vaiheessa.
Leirillä keskitytään kehoon ja mieleen, oikeanlainen mielentila mahdollistaa esimerkiksi kilpailemisen ilman jännitystä ja turhan paineen poistaminen saa kilpailupäivät mukavammaksi koko tiimille. Aiheita leirillä on mm. erilaiset istunnan haasteet vinous, tasapaino, koordinaatio, mielen erilaiset jännitystilat, motivaation hakeminen ja itsevarmuuden lisääminen.
Koe erilainen ja taastusti mieleenpainuva valmennusviikonloppu! Osallistua voit omalla tai Mäntsälän ratsastuskoulun opetushevosella.
Hinta omalla hevosella:
Hinta opetushevosella:
Kysy lisätietoa leiristä ja saat tarkempaa tietoa aikatauluista yms. Info@powermind.fi

Opettajina toimivat ratsastuksenopettaja ja urheiluhieroja Anita Arponen ja urheilijoiden mentaalivalmentaja Riikka Turunen, joilla molemmilla on usean vuoden kilparatsastus- ja valmennuskokemus.